Recompensele pentru pisici si care sunt cea mai buna alegere

Pisicile sunt de multe ori adevarate gurmande si se bucura de fiecare data cand au parte de hrana delicioasa si hranitoare. Foarte multe persoane care au acasa o pisica aleg sa le ofere recompense pentru a efectua diferite activitati. In oferta magazinului nostru vei putea gasi o mare diversitate de astfel de recompense pentru pisici.

Rolul acestor recompense este de a preveni formarea ghemotoacelor de par, de a sustine igiena danturii la pisici si de a oferi diferite vitamine pentru o blanita sanatoasa. Recompensele pentru pisici sunt suplimente care sa completeze dieta pisicii datorita faptului ca sunt imbogatite cu anumite vitamine. Se recomanda ca recompensele sa fie oferite intre mese si dupa anumite activitati precum un joc reusit sau atunci cand antrenezi pisica pentru anumite scopuri.

Alegerea recompenselor pentru pisici

Atunci cand vorbim despre recompensele pentru pisici avem in vedere diferite variante. Alegerea acestor recompense trebuie sa tina cont deopotriva de preferintele pisicii, dar si de scopul pentru care sunt oferite.

Varianta de recompense naturale este alegerea sanatoasa si recomandata. Datorita faptului ca aceste recompense au o multime de nutrienti care ajung in corpul micilor feline si ofera proteine suficient de consistente, vor avea un efect pozitiv asupra pisicilor. Recompensele naturale sunt disponibile intr-o mare varietate de gusturi, forme si texturi. Diferitele carnuri folosite pentru aceste recompense asigura orice stapan de pisici de faptul ca poate gasi gustul preferat la pisicii sale.

Exista mai apoi recompensele uscate care sunt foarte bune. Uscarea este metoda de conservare foarte eficienta pentru a pastra valoarea nutritiva a ingredientelor pentru ca ulterior acestea sa fie absorbite rapid in organismul pisicii. Delicatesele uscate ofera la fel ca si cele umede sursa de proteine si o cantitate redusa de grasimi. Majoritatea pisicilor accepta aceste recompense uscate si sunt foarte usor de oferit pentru pisica, indiferent de locul unde doresti sa oferi aceste recompense. Poti opta pentru recompense uscate din peste, din carne de pui sau rata. Pot fi gasite aceste recompense sub forma de cuburi, fasii sau file.

Recompensele cremoase pot fi o alta alegere oportuna daca vrei sa schimbi putin abordarea privind modul in care sa motivezi pisica in anumite activitati. Acestea sunt foarte apreciate de pisici prin faptul ca produsele sub forma de crema au atat un gust foarte apreciat de pisici, cat si vitamine sau oligoelemente care sa contribuie la sanatatea sistemului imunitar al pisicilor. Daca recompensele umede sau uscate sunt similare cu hrana pentru pisici, recompensele cremoase pot fi o delicatesa pe care pisica sa o savureze cu fiecare limbuta pe care o trece peste cremele de diferite arome si texturi.

Cand sunt oferite recompensele pentru pisici?

Indiferent de tipul de recompense pentru pisici, acestea trebuie oferite atunci cand pisica desfasoara anumite jocuri sau activitati, atunci cand vrei sa educi pisica in a deprinde anumite comportamente sau daca vrei sa iti rasfeti pisica pentru faptul ca a fost cuminte atunci cand a fost singura acasa.

Alege sa iti recompensezi pisica ori de cate ori vrei sa o motivezi in deprinderea anumitor comportamente. Magazinul nostru pune la dispozitia iubitorilor de pisici numeroase tipuri de astfel de recompense pentru pisici.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *