Livrare

Livrarea produselor este asigurată prin CARGUS.

Costul de livrare este de 19 lei/comandă, indiferent de zona de livrare și se calculează o singură dată pentru toată comanda. Poți beneficia de livrare gratuită în toată țara dacă valoarea comenzii depășește 200 ron și are greutatea sub 20 kg. 

Livrarea pachetelor peste 20 de kilograme va fi taxata, indiferent de valoarea comenzii. Pentru fiecare 5 kilograme peste 20, se va percepe suma de 9 RON, adaugată la costul standard de livrare, de 19 RON. 

Greutatea volumetrică este calculată pentru fiecare colet (lungime x lăţime x înălţime [cm] / 6000).

Categoria de greutate este stabilită în funcţie de greutatea cea mai mare, dintre greutatea reală sau volumetrică. În cazul în care greutatea reală sau greutatea volumetrică, calculată prin formula de mai sus, nu depăşeşte 20 kg, expedierea se încadrează pentru tariful standard. Lungimea maximă admisă a unei laturi pentru un colet standard nu poate depăşi 175 cm, iar suma dimensiunilor tuturor laturilor nu poate depăşi 240 cm (înălţime, lungime, lăţime).

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți anunțat că se aprobă returnarea, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar. Apoi contactați compania dvs. de card de credit (banca). Poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este vizibilă în cont.. Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@sarsaila.ro

Articole de vânzare

Numai articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele cu preț de discount nu pot fi rambursate.

Schimburile

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați cu același articol, trimiteți-ne un e-mail la contact@sarsaila.ro și trimiteți articolul la noi.

Cadouri

Dacă articolul cumpărat a fost un card cadou și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite un certificat cadou.

În cazul în care articolul nu a fost marcat drept cadou la achiziționare sau dacă persoana care a primit cadoul a primit comanda pentru a vi-o oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a oferit cadoul și acesta va afla despre returnarea dvs.

Livrare & Returnare

Pentru a vă returna produsul, trebuie să vă trimiteți produsul la adresa fizică.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia. Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.

Doriți mai multe informații?

Contactați-ne la contact@sarsaila.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.