Importanta ansamblurilor pentru pisici

Atunci cand pisicile sunt numite mici feline, nu este nici cea mai mica exagerare. Avand in vedere faptul ca din instinct pisicile sunt obisnuite sa alerge, sa se catere, sa vaneze si sa zgarie, orice pisica trebuie sa aiba la indemana spatiul pentru a-si exersa instinctul si a ramane activa. In caz contrar exista riscul sa apara probleme de sanatate si probleme cu obezitatea.

In randul produselor pe care orice stapan de pisica le poate avea in vedere regasim ansamblurile de pisici. Vorbim despre acele produse confectionate din lemn, plastic sau metal si care sunt prelucrate sub diferite forme pentru a oferi pisicilor un loc sau un instrument unde sa isi manifeste instinctele animalice de felina.

Combinatia intre loc de joaca si loc de odihna

Foarte multe dintre aceste ansambluri pentru pisici reprezinta o combinatie intre un loc de joaca si de antrenament si un loc de odihna pentru pisica. Sunt realizate sub forma unor scari sau turnuri cu elemente pentru catarat, dar si cu spatii unde pisica se poate aseza pentru a se relaxa si pentru a dormi.

Dincolo de aceste variante in care ansamblurile pot fi folosite atat pentru joaca, cat si pentru odihna, exista si astfel de accesorii pentru pisici destinate fie activitatii, fie odihnei.Cataratoarele pentru pisici sunt varianta ideala pentru pisicile foarte jucause si care nu au stare.

Daca in schimb pisica este mai lenesa, poti opta pentru ansamblurile de tip casuta sau castel. Aici pisica se va putea juca, dar in cea mai mare parte a timpului se va putea odihni. Mai ales daca vrei sa ii oferi pisicii un alt loc decat cel in care doarme de obicei pentru a petrece timpul pe durata zilei.

Exista inclusiv ansambluri pentru pisici care sunt destinate pentru a fi folosite pentru ca pisica sa isi antreneze gherutele si sa zgarie. Sunt foarte utile pentru a preveni daunele la canapele sau la mobilierul din casa. Pisica poate fi invatata sa exerseze sa zgarie aceste accesorii si in acelasi timp sa isi consume energia folosind respectivele accesorii.

Utilitatea ansamblurilor pentru pisici

In oferta de ansambluri pentru pisici, fiecare stapan va gasi exact ceea ce are nevoie. Este foarte important sa tinem cont de aspectul apartamentului sau al casei unde urmeaza sa amplasam aceste ansambluri. Pentru ca exista unele care sunt de dimensiuni considerabile si vom avea nevoie de spatiu adecvat.

Orice ansamblu pentru pisici este foarte util atat pentru stapan, cat mai ales pentru pisica. Datorita faptului ca ofera un loc de joaca, pisica va stii unde sa mearga atunci cand vrea sa se bucure de activitate fizica. Mai mult, daca vorbim despre o pisica de apartament, atunci este chiar recomandat un astfel de loc de joaca.

Utilitatea este si din perspectiva faptului ca pisica va fi mai putin tentata sa se joace cu obiecte si lucruri fragile de prin casa, ceea ce poate fi un plus de protectie pentru mobilier si decoratiuni. Tine cont de aceste avantaje si cauta in oferta de ansambluri pentru pisici a magazinului nostru online modelul potrivit.

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Email