Imbracamintea pentru pisici si cum protejam de frig micile feline in lunile de iarna

Odata cu primele zile de toamna observam ca temperaturile incep sa scada si vestimentatia pe care o folosim zi de zi nu mai este precum cea estivala. Daca esti printre persoanele care au acasa o pisica, atunci cu siguranta ca stii ca in momentul in care temperaturile incep sa scada, si pisica isi schimba comportamentul. Pisicile sunt iubitoare de confort termic si nu agreeaza deloc frigul sau umezeala excesiva. Din acest motiv fiecare stapan de pisici trebuie sa aiba in vedere sa ii ofere pisicii tot confortul in lunile de iarna.

Daca vrei sa te pregatesti in acest sens, poti sa ai in vedere diverse tipuri de imbracaminte pentru pisici. Imbracamintea pentru pisici are rolul de a proteja de frig, vant, ger, ploaie si murdarie micile animale de companie. Chiar daca pisicile sunt in general adaptate la temperaturile scazute prin faptul ca au blanita, trebuie spus ca odata ce aceste animale de companie s-au obisnuit sa petreaca timp in casa si la un anumit confort termic, atunci cand ies afara in zilele geroase, resimt disconfortul cauzat de temperaturile foarte scazute.

Cum obisnuiesti pisica sa fie imbracata?

Nu intotdeauna pisicile sunt obisnuite sa fie imbracate si sa poarte diferite hainute special concepute. Insa daca obisnuiesti pisica treptat sa poarte anumite haine, odata cu trecerea timpului mica felina sa va adapta noului mod de a iesi afara si se va bucura de confortul oferit de aceste hainute special confectionate pentru pisici. Pisica poate sa fie imbracata si atunci cand este in casa, daca acest lucru ii sporeste confortul si daca nu da semne ca este deranjata de hainele pe care le poarta.

Pentru inceput poti sa investesti in haine pentru pisici care sa fie cat mai subtiri si cat mai confortabile pentru pisica. Ulterior vei putea sa cumperi pisicii tale tot felul de imbracaminte pentru pisici, precum jachete, pulovere, tricouri, rochite, pijamale, salopete sau hainute de ploaie. Avand in vedere ca exista diferite modele si materiale pentru hainele de pisici, este important sa observi daca exista anumite materiale pe care pisica ta nu le suporta.

In cazul pisicilor cu blana cu fire de par lungi si dese, acestea pot fi mai reticente in a accepta sa fie imbracate. In schimb pisicile cu parul subtire si care nu au fost inzestrate de la natura cu blanita pentru un confort ridicat in lunile de iarna, sunt mai predispuse la a accepta imbracamintea.

Unde gasesti imbracaminte pentru pisici?

Iubitorii de pisici si stapanii de mici feline pot gasi diferite haine pentru pisici in magazinele dedicate animalelor de companie. Dincolo de faptul ca poti gasi astfel de produse in magazinele fizice, exista posibilitatea de a cumpara inclusiv din magazine online astfel de accesorii pentru pisici.

Magazinul nostru online pune la dispozitie o gama diversificata de imbracaminte pentru pisici. Vei putea sa iti imbraci pisica in tricouri cu echipe de fotbal, in diferite costume sau vei putea sa cumperi inclusiv diferite modele de caciulite.

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Email