Descopera oferta de produse pentru stapanii de pisici

In momentul in care discutam cu un iubitor de pisici si mai ales cu cineva care are acasa cel putin o pisica, avem inainte o persoana dispusa sa faca orice pentru ca mica felina sa se simta cat mai bine si sa fie cat mai sanatoasa. In acelasi timp, trebuie sa nu uitam ca si stapanii de pisici merita sa se bucure de prezenta acestui animal de companie foarte jucaus si de multe ori foarte plin de viata.

In acest context magazinul nostru online pune la dispozitie produse dedicate pentru stapanii de pisici, produse care sunt potrivite pentru a suda si mai mult legatura dintre pisica si stapan. Unele dintre aceste produse sunt foarte utile pentru activitatea zilnica a pisicii, in vreme ce alte produse sunt mai degraba utile pentru ca fiecare stapan de pisica sa isi arate dragostea si interesul pentru micile feline. Sa descoperim asadar oferta de astfel de produse pentru stapanii de pisici.

Folia transparenta pentru protectie

Fiecare pisica are instinctul de a-si antrena gherutele si de a se agata in diferitele materiale pe care le gaseste prin casa. Daca vrei sa eviti ca toate paturile, canapelele si tapiteriile din casa sa aiba „amprenta” pisicii tale, atunci este foarte important sa iei in considerare folia transparenta de protectie.

Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni, pentru a se potrivit canapelei sau spatiului unde urmeaza sa fie amplasata. Fixarea se face cu anumite bolduri de tip tirbuson, acestea permitand prinderea foliei de diferite materiale suport.

Rola adeziva impotriva parului de pisica

Un alt produs foarte util pentru stapanii de pisica este cu siguranta rola adeziva pentru parul de pisica. Vorbim despre un accesoriu care are un maner si o rola cu material adeziv pentru a indeparta si pentru a strange parul de pisica din diferite locuri unde pisica petrece timp. Se pot curata canapele, fotolii, scaune, dar si locul unde pisica doarme.

Husa pentru protectia banchetei auto

Atunci cand doresti sa transporti pisica in autoturism si vrei ca in vacante sa ai alaturi mica felina, foarte probabil ca bancheta autoturismului se va umple de par. Pentru a preveni orice risc de a murdari bancheta auto cu parul de pisica sau poate chiar cu urina, daca pisica nu este inca obisnuita sa mearga cu masina drum lung, poti opta pentru husa pentru protectia banchetei auto. Este extrem de utila prin prisma materialului impermeabil care nu lasa murdaria sa patrunda in tapiteria banchetei. Mai mult, se va fixa foarte bine prin prisma curelelor cu care este echipata.

Accesorii anti-scame si par de pisica

Oricat de mult ai incerca sa cureti parul de pisica, este foarte probabil ca hainele pe care le imbraci sa fie cu par prin ele. Daca vrei sa indepartezi si mai eficient firele de par din haine, poti sa ai in vedere accesoriile anti-scame si par. Acestea pot fi introduse in masina de spalat sau in uscatorul de rufe si vor colecta firele de par sau scamele care s-au depus in timp pe haine.

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Email