Cum poti avea o pisica fericita atunci cand locuiesti intr-un apartament?

Daca te numeri printre persoanele care iubesc pisicile, atunci cu siguranta ca iti doresti sa te bucuri de prezenta unei mici feline indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc. Insa in acelasi timp trebuie sa constientizezi faptul ca un apartament ofera pisicilor un spatiu mai mic unde se poate manifesta. Pe de alta parte, daca ai in vedere anumite aspecte, vei putea avea o pisica fericita chiar si atunci cand locuiesti intr-un apartament la bloc.

Probleme cu care se confrunta pisicile intr-un apartament

Una dintre problemele cu care se pot confrunta pisicile care traiesc intr-un apartament este plictiseala. Spatiul limitat si faptul ca nu isi pot exprima instinctele naturale reprezinta alte aspecte care pot cauza probleme pentru pisicile care locuiesc intr-un apartament. In ciuda faptului ca multa lume priveste pisicile drept animale de companie foarte blande si extrem de domoale, trebuie spus ca pisicile au nevoie de activitate si de divertisment pentru a fi fericite.

Idei pentru a avea o pisica fericita in apartament

Pentru a preveni sau pentru a rezolva problemele cu plictiseala sau cu lipsa de activitate pentru pisicile care traiesc intr-un apartament, exista cateva solutii si cateva idei. O prima idee poate fi aceea de a gasi un loc in fereastra care sa fie special amenajat pentru pisica.

Pisicile iubesc sa priveasca pe fereastra si sa observe pasarile cum zboara sau alte animale din jurul blocului. Chiar si iarna pisicile iubesc sa stea in fereastra, deasupra caloriferului care ofera caldura. Tocmai de aceea poti amenaja un loc special folosind o patura confortabila pe pervazul unei ferestre din apartament.

O alta idee foarte utila pentru fericirea oricarei pisici este amenajarea unui loc pentru ascutitul unghiilor. Desi multa lume prefera sa taie unghiile pisicilor, trebuie spus ca pentru fericirea pisicilor este mai indicat sa oferi un spatiu unde acestea sa isi ascuta unghiile. Astfel nu vor mai folosi canapelele sau mobilierul pentru ascutitul unghiilor. Ascutitul unghiilor la pisici este o modalitate prin care isi pastreaza sanatatea unghiilor, dar si o modalitate pentru a marca teritoriul.

Pentru ca pisicile iubesc sa simta ca au un spatiu al lor, este recomandat sa amenajezi cel putin un spatiu pentru pisica ta in apartament. Fie ca foloseste spatiul pentru a dormi, fie ca foloseste spatiul si pentru joaca, un loc special amenajat pentru pisica ta o va face foarte fericita. In acest sens poti sa ai in vedere un patut pentru pisica sau un cosulet pentru pisici.

O alta idee sunt jucariile pentru pisici. Avand in vedere ca pisica nu are cum sa isi manifeste instinctele de vanatoare in apartament, jucariile vor mentine activitatea pisicilor. In acelasi timp aceste accesorii pentru pisici contribuie la o forma fizica buna si vor preveni obezitatea la pisici.

Te asteptam in mall-ul pisicilor

Daca aceste idei sunt utile pentru a-ti vedea pisica mai mereu fericita, te invitam in mall-ul pentru pisici. Vei putea gasi in magazinul nostru paturi pentru pisici, jucarii pentru pisici, dar si hrana speciala pentru micile feline.

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Email

Notice: Undefined variable: add_facebook_pixel in /home/sarsaila/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241