Nor, pisic in cautare de familie

El este Nor. Isi cauta familie responsabila.
Este un pui de 6 luni, testat, deparazitat si vaccinat, cu carnet de sanatate. La 1 an, se asigura sterilizarea.

Motan educat la litiera, isi ascute gherutele pe ansamblu/suporturi pt zgariat, iar daca astea lipsesc, atunci trece la covoare.

Ca majoritatea puilor, este plin de energie si s-ar joaca toata ziulica. Daca-i achizitionati un mic ansamblu si 2-3 jucarii, l-ati facut cel mai fericit. Are si momentele lui de liniste, cand te asista la treburile pe care le ai.

Acum cateva luni, a trebui operat la piciorus, iar procesul de recuperare a durat ceva timp. A fost periodic la schimbat de bandaj si controale. Nu cred ca isi mai doreste prea curand sa vada vreun veterinar :)).

Nor a fost salvat cu scopul de a il face bine, dupa care sa ii cautam o casuta. Procesul a durat mai mult de cat ne-am asteptat, dar acum Nor e gata sa plece la familia lui si sa invete care-i treaba cu afectiunea. Cu toate ca a avut adapost, bietul de el a stat mai mult singur … cauta sa fie alintat, dar nu e genul de pisic care sa stea cu orele in brate.

Se afla in Bucuresti. Se poate aduce si in imprejurimi, jud Arges sau Constanta. Daca vi-l doriti pe derbedeul asta mic si dragalas, mesaj pe mess sau 0752707725.