Adopție pisică extra-drăgăstoasă

Ea este Pisi. Încă nu are un nume, dar îl va primi de la persoana care va decide că îi va fi alături de acum înainte. E pisică trecută prin viață încă de la naștere, dar căreia îi place să stea doar în apartamente safe cu plase la geamuri și unde se poate uita în liniște la filme și seriale în timp ce toarce ca un motoraș (da, da e pisica aceea perfectă de Netflix&Chill). Este extrem de sociabilă și interacționează atât cu oameni, cât și cu alte pisici. Nu se ceartă nu nimeni și îți toarce de la primul zâmbet pe care i-l dai, chiar dacă are nevoie de câteva zile de acomodare în mediile noi pentru a-și scoate la suprafață personalitatea jucăușă.
Dacă înainte era fără păr și plină de ciuperci și purici, acum e o supraviețuitoare cu blană din ce în ce mai deasă și pufoasă care vrea doar alintată. Și-a adunat deja câțiva fani care i-au dăruit jucării, boluri de mâncare/apă, litieră acoperită, toate vizitele la veterinar, tratamentele și vaccinurile de început de viață. Tot ce are nevoie este o casă pe care să o poată numi “acasă” și o persoană iubitoare și responsabilă care să îi fie alături. Dacă există persoane ce doresc să o cunoască și să o adopte, mă pot contacta direct la telefon (0732953112).
PS: va ajunge la o persoană dispusă să semneze un contract de adopție. Dau la schimb timpul meu pentru cat-sitting pe timp de concedii și nu numai, expertiză în îngrijit pisici cu diverse probleme, sfaturi pentru când crezi că nu ai soluții cu ea și o vorbă bună pentru oricând ai nevoie 🙂